Indycar finalen flytter 30 Miles østpå

NTT IndyCar Series har måtte flytte deres 2024 finaleweekend.

Nashville har overtaget æren som finaleweekend fra 2024 og fremad, efter WeatherTech Raceway Laguna Seca har været det de seneste år.

Planen var at køre i midtbyen i Nashville, ligesom man har gjort de seneste par år. Det stod dog allerede klart, at man ikke længere ville kunne køre bruge den samme bane som hidtil, da det store stadion lige ved siden af den tidligere bane skulle bygges om.

Det var der dog planer for, hvor banen skulle benytte nogle andre gader.

Indycar 2008, Nashville Speedway
Photo: Indycar.com

Men nu, 7 måneder før finalen skulle køres, har arrangørerne måtte opgive at køre ræs i midtbyen, da der er en masse forpligtelser, som ikke er blevet opfyldt. Derfor er en stor del af ledelsen for løbsarrangementet blevet fyret, og hovedsponsoren, Big Machine, har nu overtaget styringen med eventen.

Samtidig har de fået en aftale med Nashville Superspeedway, som overtager eventen i år, og formentlig også i de næste sæsoner.

Indycar har senest kørt på banen i 2008, hvor Scott Dixon, Ed Carpenter, Helio Castoneves, og Will Power er de eneste nuværende kørere, som har kørt på den 1,333 Miles lange bane, som ligger cirka 30 Miles øst fra bymidten.

2024 finalen i NTT IndyCar Series køres den 15. september.

Relaterede nyheder